Αρχική σελίδα
site map
e-mail
 
 
 
 
>> Ξ Ξ™Ξ•Ξ£Ξ€Ξ™ΞšΞ‘ - Ξ Ξ₯Ξ‘ΞŸΞ£Ξ’Ξ•Ξ£Ξ€Ξ™ΞšΞ‘ Ξ£Ξ₯Ξ“ΞšΞ‘ΞŸΞ€Ξ—ΞœΞ‘Ξ€Ξ‘
 
Αυτόματα Πυροσβεστικά Συγκροτήματα (APS)
Τα APS κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στο μηχανουργείο της εταιρείας μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Παραδίδονται έτοιμα προς λειτουργία. Απαιτείται μόνο η υδραυλική σύνδεση με το δίκτυο πυρόσβεσης και η παροχή ρεύματος στον πίνακα. Υποστηρίζονται τεχνικά από το service μας. Εκτός των ανωτέρω τυποποιημένων συγκροτημάτων μπορούμε να κατασκευάσουμε και οποιοδήποτε άλλο που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
ΤΥΠΟΙ
APS-1: Συγκρότημα μιας πετρελαιοκίνητης αντλίας (Diesel)
APS-2: Συγκρότημα μιας πετρελαιοκίνητης (Diesel) και μιας ηλεκτρικής βοηθητικής αντλίας Jockey
APS-3: Συγκρότημα μιας πετρελαιοκίνητης (Diesel), μιας ηλεκτρονικής (HK) και μιας ηλεκτρικής βοηθητικής αντλίας Jockey
εκδήλωση ενδιαφέροντος
Λεπτομέρειες
 
 
Πιεστικά συγκροτήματα μιας αντλίας
Τα πιεστικά συγκροτήματα μας είναι συνδεδεμένα υδραυλικά και ηλεκτρονικά και παραδίδονται δοκιμασμένα, έτοιμα προς λειτουργία. Τα μονοφασικά προστατεύονται με ενσωματωμένο θερμικό υπερφορτώσεως αυτομάτου επαναφοράς. Τα τριφασικά συνοδεύονται (προαιρετικά) με πίνακα εκκινήσεως περιέχοντα θερμική προστασία. Τα δοχεία είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα με ελαστική ανταλλακτική μεμβράνη. Από 2-60Lt προσφέρονται και εξ ολοκλήρου ανοξείδοτα. Η Άντλησις Ε.Π.Ε. εκτός των ανωτέρω κλασσικών πιεστικών συγκροτημάτων προτείνει για αντλίες 200V μέχρι 10A και πίεση μέχρι 10 ATM. Το PRESS CONTROL: ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα (COMPUTER) το οποίο καταργεί το δοχείο διαστολής και το πιεζοστάτη, εξασφαλίζει σταθερότητα στη ροή και αυτόματη διακοπή της αντλίας σε περίπτωση ελλείψεως ύδατος.
εκδήλωση ενδιαφέροντος
Λεπτομέρειες
 
 
Διπλά πιεστικά συγκροτήματα με οριζόντιες αντλίες
Αντλίες
Οριζοντίου διατάξεως μονοβάθμιες ή διβάθμιες, κέλυφος χυτοσίδηρος G25 (Σειρά MO ανοξείδωτες πολυβάθμιες). Impellers από φωσφορούχο ορείχαλκο. Άξονας ανοξείδωτος AISI 416. Max θερμοκρασία ύδατος 90C. Max πίεση λειτουργίας μέχρι 5.5HP 10BAR ή 5.5-15HP 12BAR.
Πιεστικό Δοχείο
100 – 1000Lt. Από γαλβανισμένη λαμαρίνα με ελαστική ανταλλακτική μεμβράνη
Πίνακας
Από ηλεκτρολογικό υλικό ποιότητας, αυτόματης εναλλακτικής και χειροκίνητης λειτουργίας
εκδήλωση ενδιαφέροντος
Λεπτομέρειες
 
 
Διπλά πιεστικά συγκροτήματα με κάθετες αντλίες
Τα διπλά πειστικά συγκροτήματα αποτελούν προϊόν της πολύχρονης παρουσίας μας στο χώρο. Η αρχή λειτουργίας είναι πολύ απλή. Σε κάθε ζήτηση νερού απ το δίκτυο εκκινεί εναλλακτικά κάθε αντλία του συστήματος. Σε περίπτωση αυξημένης ζητήσεως λειτουργούν και οι δύο ταυτοχρόνως για τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν βλάβης ηχεί αυτόματα η σειρήνα (ALARM) στον πίνακα. Τα πιεστικά συγκροτήματα μας κατασκευάζονται με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο με δοκιμασμένα υλικά ποιότητος να εξασφαλίζεται η μέγιστη διάρκεια ζωής και να απαιτείται η ελάχιστη δυνατή συντήρηση. Καλύπτονται δε, πάντα με service και ανταλλακτικά από την ετειρεία.
εκδήλωση ενδιαφέροντος
Λεπτομέρειες
 
 
ΑΝΤΛΗΣΙΣ
Κ. Μαυρομιχάλη 8, 18545 Πειραιάς Τηλ: 210 4172524, 210 4126455 Fax: 210 4170519
πίσω πάνω
powered by Marinet copyright © 2007
Marinet Web design and development